FC BZB - Informatie

Alweer ruim 10 jaar doen wij er alles aan om BZB-fans ook buiten de concerten om op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van hun favoriete band. Dit doen we vooral met de VETJA, het full-colour glossy magazine dat gezien mag worden als hét lijfblad van de echte BZB-fan.
De Vetja valt 2 keer peer jaar op de deurmat. Tenzij je natuurlijk zo'n buitenbrievenbus hebt.

Dankzij de welwillende medewerking van band en management zijn wij als fanclub regelmatig in staat om onze leden leuke en ludieke voordelen te bieden. Regelmatig zijn er ledenacties met bijvoorbeeld voordeel bij de aanschaf van CD's of concertkaartjes. Met als klap op de vuurpijl natuurlijk de jaarlijkse fanclubdag, met in ieder geval een optreden van BZB en nog veel meer leuks. Deze dag is gratis voor leden.

Het vijfkoppige bestuur, bestaande uit Anja, Bauke, Bart, Joyce en Riko zet zich voor 100% in voor de fans. Ze worden hierbij regelmatig geholpen door een aantal enthousiaste vaste medewerkers.

Ben jij die BZB fan die nóg meer BZB wil? En die wil profiteren van al deze voordelen, klik dan hier en meld je meteen aan.

Het fanclubbestuur wenst je veel plezier bij de concerten van BZB en hoopt je daar snel een keer te mogen begroeten als lid van de officiële fanclub ... FC BZB!Informatie over welke gegevens wij van je nodig hebben als je lid wilt worden van FC BZB en over wat wij met die gegevens doen, vind je in onze privacyverklaring.

Twitter
(FC) BZB TWEETS
Charles van Herpen
11-05-2020 13:54 uur
Gestemd voor Brabantse top 100 @omroepbrabant Ad de Laat, @jwmroy , Gerard van Maasakkers, @PeterKoelewijn,...

Ellis Rietberg
03-05-2020 23:31 uur
Ja #zondagavond lekker #boerzoektvrouw kijken met twinsis.? Elkaar er ook maar weer éven op wijzen dat we geen Netf...

Mike De Vries
03-05-2020 20:44 uur
Karine zorgt voor het ijs in de drankjes vanavond #bzb #boerzoektvrouw

Mike De Vries
03-05-2020 20:42 uur
Karine zorgt voor het ijs in de drankjes vanavond #bzb #boerzoektvrouw

Ted v.d Meer
03-05-2020 20:19 uur
Boney M in de show mensen. Corona of geen Corona. Deze show blijft slecht mensen. #pretmetted #bzb #maakmegek...

« RECENTERE TWEETS
OUDERE TWEETS »

FC BZB is de officiële fanclub van BZB | Privacyverklaring | Design: Rien den Otter | Foto's: Harm Lourenssen | Hosting & webdevelopment: Berkie Internet Solutions © 2013-2020.